Wat betekent CRM voor het kantoor van de toekomst?

Een CRM-applicatie is zoveel meer dan sales! Het gaat om het hele proces en begint al bij het binnenhalen van een nieuwe klant, de klant managen en weten wat voor een klant het is, tot aan opdrachten aanmaken, bewaken dat er capaciteit is en het factureren.

Dit werkproces goed vastleggen, zorgt dat de transitie naar meer advieswerkzaamheden eenvoudiger wordt.

Met de webapplicatie van RADAR kan iedere medewerker altijd en overal de gegevens van de klant bekijken en bewerken. In een tijdlijn wordt de status van de projecten en taken weergegeven .

Daarnaast is in één oogopslag duidelijk met wat voor een soort klant je te maken hebt. Gaat het hier om een prijsvechter of wordt jouw rol als adviseur gewaardeerd?
Je ziet ook direct welke zaken er voor de klant worden opgepakt, van jaarrekening tot aan belastingaangiftes. Ook zijn de persoonlijke kenmerken van de klant in beeld.

Wordt er gebeld? Dan opent RADAR direct de klantenkaart en hebben jij en jouw collega’s de juiste informatie.

Middels Power BI en data uit RADAR verken en analyseer je in een overzicht de kwaliteit en de stand van zaken.

 

Het gemak door de naadloze integratie met Office365

Door de naadloze integratie met Office365 en SharePoint van Microsoft is het werken met CRM een logisch gevolg. Eenvoudig documenten, e-mails, notities en contactmomenten terugvinden van een specifieke klant. Je CRM en Document management geïntegreerd en volledig online. Dus op elk apparaat, altijd en overal, eenvoudig bereikbaar. Geen lokale activiteiten!

Meer weten, kom langs bij onze stand!