De eerste keer: Het event van NU!

Afgelopen dinsdag vond Het event van NU! plaats, georganiseerd door zes softwarepartners: MLE, Dapas software, RADAR software, Payt, PinkWeb en MUIS Software.
Tijdens de dynamische introductie van Roelof Hemmen maakte het publiek direct kennis met de zogenaamde ‘catchbox’. Roelof stelde een vraag en voordat men het in de gaten had, gooide hij de catchbox naar een willekeurige deelnemer voor een antwoord. De toon was gezet!

Initiator Harrie van den Bersselaar van RADAR software volgde met een inspirerende opening. De ‘Hype Cycle’ van Gartner nam hij als basis om de diverse technologische ontwikkelingen een plaats te geven in het NU.

Tijdens het panel, waar Jacco Oudhof, Dapas software, Michiel Wijma, MLE en Samira Elbouziani, PinkWeb aan deelnamen, werd er stil gestaan bij de uitdagingen die de
accountant dagelijks tegenkomt. Verder werd er gediscussieerd over de inhoud van het accountancyvak.
De conclusie: dit vak zal niet zomaar verdwijnen, maar krijgt wel een andere insteek. Michiel eindigde met: “Ben trots, dit vak gaat niet verdwijnen!”
Daarna volgenden de 6 partnerpresentaties.
Harrie van den Bersselaar sloot af met de woorden: “blij met de enthousiaste reacties, blij dat wij een event neer hebben kunnen zetten met oplossingen waar jullie NU wat aan hebben.”
Weetjes over Het Event van NU!:
  • 80 % van de deelnemers gaf aan het een inspirerende middag te vinden
  • 100% van de deelnemers gaf aan voldoende betrokken te zijn bij het programma
  • 96% van de deelnemers vond dat de inhoud voldeed aan de verwachtingen
Blijf Het Event van NU! volgen, want er komt meer!

Presentatie Muis software

MUIS Software gaf in een levendige act weer, hoe makkelijk je een administratie tegenwoordig geheel digitaal en gerobotiseerd kunt verwerken.

Muis software

Randy Voogel en Richard van Lieshout

Presentatie MLE

MLE dirigeerde onder het genot van klassieke muziek het publiek in 15 minuten door de applicatie heen en maakte een fraaie jaarrekening, een SBR rapportage en een samensteldossier in een prachtig rokkostuum als een echte dirigent.

MLE

Michiel Wijma

Dapas software

Jacco Oudhof en Peter Rijsdijk

Presentatie Dapas software

Dapas software werd geïnterviewd door Roelof over hun Compliance Manager. Er werd een gevoelige snaar geraakt, want de compliance problematiek bleek bij veel kantoren te spelen!

Presentatie RADAR software

RADAR software legde beeldend uit dat je CRM moet gaan beleven. Een belangrijk voordeel: de omzet stijgt door niet meer af te boeken! De herkenning in de zaal was groot en zorgde voor interactie.

RADAR software

Brigitte Buntinx

PinkWeb

Guido van Lieshout

Presentatie PinkWeb

PinkWeb showde heel overzichtelijk het voordeel en het gemak waarmee je informatie met je klanten via het portaal uitwisselt, met onder andere Formulier Online en Dossier Online.

Presentatie Payt

Payt wist de aandacht te trekken met de grote bedragen aan openstaande debiteuren binnen accountancy. Door gebruik te maken van de applicatie kun je direct veel geld verdienen en het bespaart veel onplezierige gesprekken.

Payt

Rob Rustenburg