Ada van der Does van Senator gaf aan dat, sinds het gebruik van RADAR Uren en Facturatie in 2007, haar omzet met 26% is gestegen waarvan ze 11% aan RADAR toerekent. Een goede aanleiding voor een bezoek.

Senator houdt zich bezig met het geven van belasting- en fiscaaladvies en het opzetten en verwerken van financiële administraties binnen het MKB, plus de daarbij behorende aangiften en jaarrekeningen. Tevens begeleidt het ondernemers in de opbouw, handhaving en uitbreiding van hun bedrijf.

Senator is gevestigd in een aangenaam pand in de wijk Oosterheem in Zoetermeer en begon zo’n vijftien jaar geleden vanaf een zolderkamer. Inmiddels is Senator uitgegroeid tot een bedrijf met vijf medewerkers. Deze groei had ook invloed op de interne administratie. “Op een bepaald moment was het overzicht er niet meer en zijn wij overgestapt op RADAR” aldus een enthousiaste Ada van der Does.

Een hele verandering voor zowel de klant als voor Senator. “Wij kregen een goed en helder inzicht wat de kosten waren en er werden geen uren meer ‘weggegooid’. Ook bij het maken van offertes heeft RADAR meer duidelijkheid geboden omdat je precies weet wat soortgelijke opdrachten in het verleden hebben gekost”, voegt Ada toe. “In het verleden was ik altijd drie dagen bezig met de facturatie maar sinds de komst van RADAR ben ik in één dag klaar ondanks de groei van het bedrijf.” Ada gaat verder: “In het begin was het even wennen met het nieuwe pakket maar voor vragen kon ik altijd terecht bij de servicedesk van RADAR. Het laagdrempelige en de behulpzaamheid van RADAR vond ik altijd heel plezierig.”

Als wij haar vragen om in het kort weer te geven wat RADAR voor Senator betekent, zegt zij het volgende: “RADAR heeft mij inzicht gegeven in wat een klant kost aan tijd en dus zou moeten opbrengen. Dit inzicht verschaft helderheid voor zowel de klant als voor Senator. Ik heb een goed gevoel over RADAR en ga er dan ook vanuit dat Senator nog lang met RADAR zal werken.”