RADAR – AVG dag 19 april 2018

Schrijf je nu in

Programma

Schrijf je nu in
Jetse Sprey

Jetse is medeoprichter van advocatenkantoor Versteeg Wigman Sprey in Amsterdam. Jetse studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en deed een postdoctorale opleiding aan de Grotius Academie in computerwetgeving, privacy, contracten en intellectueel eigendom.

Hij heeft een heldere kijk op de nieuwe privacywetgeving: “Data zijn de basis voor iedere onderneming. De privacyregels bepalen wat een onderneming of instelling daarmee kan. Privacy en compliance met de privacyregels zijn extreem belangrijk.” aldus Jetse.

Hij geeft onder andere trainingen voor de SRA over het onderwerp: “De privacy officer in het accountantskantoor. Hoe geeft u invulling aan de nieuwe privacy functie?”

Jetse is soepel, snel en ervaren. Altijd in de voorhoede van de ontwikkelingen. Houdt van korte en duidelijke communicatie.

Berrie Steer

Berrie heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de ICT, waarvan meer dan 15 jaar op het gebied van compliance, privacy en security.

Na zijn studie economie, is hij zijn (ICT) carrière gestart als programmeur en systeem – netwerkbeheerder en uiteindelijk via risico & kwaliteitsmanagement in de Informatiebeveiliging terecht gekomen.

Hij heeft gewerkt in de rol van CISO bij het UMC St Radboud, Sanquin en het Landelijk Bevolkingsonderzoek.

Hij was eveneens als Lead Auditor bij KIWA verantwoordelijk voor alle ISO27001 en NEN7510 audits, waaronder het CBS, Nij Smellinghe en onderdelen van Heijmans en Strukton Worksphere.

Op dit moment is Berrie werkzaam als senior consultant bij Isatis Cyber Security en helpt hij klanten om op een pragmatische manier te werken c.q. te voldoen aan bijvoorbeeld ISO27001, NEN7510 en de AVG.

Harrie van den Bersselaar

Na zijn studie Natuurkunde en Econometrie was het duidelijk dat het inzicht in processen, gecombineerd met het programmeren, de sterke punten van Harrie zijn.

Na een korte periode als ICT-consultant is Harrie al snel samen met Brigitte een ICT-opleidingsinstituut en het softwarebedrijf gaan leiden.

Toen in 2000 de basis was gelegd voor RADAR, resulteerden zijn programmeerkwaliteiten in een makkelijk te gebruiken en overzichtelijk softwarepakket, gecombineerd met de juiste functionaliteiten.

Inschrijven

    Ik meld me aan voor de:

    Ik gebruik RADAR: janee

    Aanvullende informatie:

    Als ik bij de bijeenkomst aanwezig ben geweest, heb ik recht op de speciale aanbieding rondom de AVG module