Den Haag, 1 juli 2019 – Vanuit RADAR CRM worden de klantgegevens automatisch gesynchroniseerd met Yuki. Op het moment van verwerken van een factuur in RADAR, worden naast het updaten van de klantgegevens ook de factuurregels direct en automatisch geboekt in de financiële administratie.

Beide bedrijven hebben hetzelfde voor ogen,  het accountantsproces optimaliseren.

Meer over Yuki
Yuki is een boekhoudplatform waarmee je boekhoudt, de ondernemer effectief begeleidt en (bijna) alle papieren rompslomp kwijt bent. Dat is Yuki voor accountants. Via het Yuki platform communiceer je met de klant en met collega’s. Je verwerkt er alle administraties, doet controles- en btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en de productiviteit. Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden. De technologie is de verbinder tussen de accountant en ondernemer.

 

Meer over RADAR software

RADAR ontwikkelt al meer dan 18 jaar een CRM applicatie voor de accountancybranche.

De CRM applicatie van RADAR is de centrale plek in de organisatie waar alle contactmomenten, documenten, (workflow-) taken, e-mails, budgetafspraken, gewerkte uren en facturen samenkomen. Door de integratie met Office365 zijn alle documenten eenvoudig terug te vinden, te bewerken en op te slaan.

 

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie:

Belinda van Dijk
bvd@radarsoftware.nl

T 070 3815704

M 0655773119

www.radarsoftware.nl