Twee kantoren, twee managers, geen samenwerking, maar delen wel hun kennis. RADAR sprak met de sparringpartners Marco Lijster van Administratie- en adviesbureau Lijster en Patrick de Jonge van Administratie- en Belastingadvieskantoor W. de Jonge

De twee hebben heel wat gemeen. Groeiden op in Meppel, hebben allebei het kantoor van hun vader overgenomen en hun bedrijfsvisie is nagenoeg hetzelfde.
Patrick begint te vertellen: “Het toverwoord is laagdrempeligheid, er is eigenlijk geen drempel. Een schilder die aan het einde van de dag langskomt, is welkom in zijn overall en moet zich ook op z’n gemak voelen. Daar voel ik me zelf ook het beste bij.” Marco kan zich hier helemaal in vinden: “Het persoonlijke karakter past ons ook goed. Wij leveren uiteraard de diensten die bij een administratiekantoor horen, maar wij zijn geen standaard boekhouder.”
Hun hobby’s zijn ook gerelateerd aan hun werk. Zo is Marco een groot muziekliefhebber en verzorgt ook een aantal administraties voor deze doelgroep. Patrick is vaak te vinden op voetbalvereniging Alcides. Hij is hier onder andere penningmeester.
Wat de heren ook gemeen hebben, is het gebruik van RADAR. Beide kantoren zijn er het unaniem over eens: “De kern van hun organisatie is: RADAR CRM”. Patrick laat enthousiast weten: “Bij ons is RADAR leidend in het bedrijfsproces”. Marco voegt daar nog aan toe: “Alles terugvinden op één centrale plek, of het nu gaat om een taak of een e-mail, CRM zorgt dat iedereen werkt op dezelfde manier. Kortom, wij kunnen niet meer zonder RADAR!”

Interview klanten RADAR, Administratie- en adviesbureau Lijster en Administratie- en Belastingadvieskantoor W. de Jonge