U neemt de trein naar Utrecht Centraal Station. Vanaf hier kunt u lopend, per tram of per bus naar het Muntgebouw.

Tram
Neem de tram van Utrecht CS richting Nieuwegein Zuid (tram 60) of richting IJsselstein (tram 61). Stap uit bij halte Graadt van Roggenweg. Aan het einde van het tramperron slaat u rechtsaf en steekt de weg over. Vervolgens slaat u de straat schuin voor u in (Koningsbergerstraat). U loopt de straat uit en slaat aan het einde linksaf, dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na enkele minuten lopen (volg de munten in het trottoir) aan uw linkerhand op de hoek.

Bus & tram
Neem een van de volgende bussen:
– Lijn 4 richting Terwijde.
– Lijn 5 richting Oog in Al.
– Lijn 7 richting Kanaleneiland.
– Lijn 85 richting Leerdam Station.
– Lijn 90 richting Rotterdam Zuidplein.
– Qliner 387 richting Gorichem Station.
– Qliner 388 richting Dordrecht CS.

Stap uit bij de halte Graadt van Roggenweg (2e halte vanaf het station). Vervolgens slaat u de straat schuin voor u in (Koningsbergerstraat). U loopt de straat uit en slaat aan het einde linksaf, dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na enkele minuten lopen (volg de munten in het trottoir) aan uw linkerhand op de hoek.

Te voet vanaf Utrecht Centraal Station
Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het Muntgebouw vanaf Utrecht CS. Neem uitgang Jaarbeursplein en steek het Jaarbeursplein recht over. Steek de weg (Croeselaan) over en sla rechtsaf. U passeert het gebouw van de Volksbank op de hoek. Steek de weg (Graadt van Roggenweg) over bij de stoplichten en loop rechtdoor tot aan het water. Sla vervolgens linksaf, dit is de Leidseweg. U vindt het Muntgebouw na ongeveer 5 minuten lopen (volg de Muntroute in het trottoir) aan uw linkerhand op de hoek.