Loading...
On Premise Cloud
Volledige functionaliteiten RADAR
Goede performance
Goede beveiliging 1) Afhankelijk van je systeem.
Documenten in eigen beheer 2)
Keuze voor DMS gekoppeld aan Sharepoint/Office365
Uitgaven aan systeembeheer bij updates 3) normaal/hoog geen/minimaal
Doorontwikkeling koppelingen met externe applicaties 4)  
Continous delivery 5)
Altijd de laatste versie
Apps voor smartphones en tablets
Overal en altijd bij je gegevens 6)
Toekomstbestendigheid
1) Bij On Premise installaties van RADAR hangt de beveiliging van RADAR van je eigen beveiligingsniveau af. In de Cloud is dit geregeld in het datacentrum van Microsoft Azure. Hier zit een zeer hoge ISO270001 gecertificeerde security op. Bovendien wordt dit continu gemonitord. Tot slot zijn alle databases in de RADAR Azure omgeving encrypt. Wat betekent dat zelfs als er een database uit het datacentrum “gestolen” is, dan nog kan de dief niets met de data.
2) In de Cloud versie kun je kiezen of je de documenten in eigen beheer houdt op een lokale schijf (eventueel in gehoste omgeving), of dat je de documenten in een Onedrive/Sharepoint omgeving zet.
3) Vooral het updaten van de synchronizer (koppelingen met externe applicaties) is bewerkelijk voor On Premise installaties.
4) Vanwege de bewerkelijke updates van de Synchronizer en omdat er bij koppelingen vaak snel geschakeld moet worden (Externe partijen voeren een wijziging door waardoor de synchronizer aangepast moeten worden om de koppeling werkend te houden. Dit gebeurt steeds vaker.) is besloten om de ontwikkeling van de synchronizer voor On Premise omgevingen uit te faseren
5) Voor RADAR Cloud worden wekelijks verbeterde en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. On Premise wordt maximaal 2 keer per jaar een update geleverd.
6) Documenten kunnen alleen overal en altijd benaderd worden als deze in een online omgeving staan die altijd bereikbaar is (gehoste omgeving of Onedrive/Sharepoint omgeving).
[layerslider id=”24″ /]
Loading...

Neem nu geheel vrijblijvend de proef op de som met RADAR software

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur vulputate elit ac luctus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur vulputate elit ac luctus.  

DEMO AANVRAGEN
PROBEER NU GRATIS