Met de Scan & herken oplossing van DOCUconcept met directe koppeling naar RADAR software kunt u direct vanaf uw multifunctionele printer (merkonafhankelijk) in slechts enkele stappen, uw papieren documenten rechtstreeks naar RADAR software scannen. Hierbij worden de scans middels OCR opgeslagen als een op tekst doorzoekbaar bestand, beveiligd en betreft het een PDF/A t.b.v. lange termijn digitale archivering. Aanvullend hebben wij voor de digitale documenten in uw e-mail, mappenstructuur en/of vanaf een website, de Desktop Connect client. Dit bespaart u tijd, geld, fouten en het zorgt voor een optimale en up-to-date digitale dossiervorming in RADAR software. Wij ondersteunen deze oplossing op elk merk qua printapparatuur.

DOCUconcept is een totaalleverancier op het gebied van print- en document gerelateerde vraagstukken. Gebruik DOCOconcept om al uw papieren en digitale documenten sneller en efficiënter in RADAR te verwerken en archiveren.  Wij leveren naast printers en multifunctionals, diverse slimme documenten oplossingen met specialisme in de accountancy. De oplossingen beperken fouten in uw documentenbeheer tot het minimum, besparen tijd en kosten en zorgen voor een veilige informatievoorziening.

Bekijk hier de Scan & herken video en hier de DesktopConnect. Zie hieronder de contactgegevens of ga naar de website van DOCUconcept.

t. 026 – 84 87 206
e. sales.oost@docuconcept.nl