RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

Uitnodiging bijeenkomst NOVAK – RADAR

Wilt u meer weten over deze samenwerking, meepraten over verdere integratiemogelijkheden of bent u zich aan het oriënteren op het gebied van een CRM-applicatie, dan nodigen wij u graag uit voor een presentatie op vrijdag 22 september a.s. bij Novak in Den Haag (Koninginnegracht 5).

Deze presentatie is van 10.00 tot 12.00 uur. We sluiten af met een broodje.

combiNOVAKRADARWat betekent deze samenwerking?

Vanaf heden zijn onderdelen van de Novak-content rechtstreeks beschikbaar in RADAR CRM. Denk bijvoorbeeld aan diverse correspondentiemodellen, een model bedrijfsbeschrijving, een model risicoprofiel Wwft en het Novak-cliëntdossier.

Door deze samenwerking kunt u in RADAR CRM direct kant en klare e-mails en brieven verzenden op basis van Novak-content. Tevens kunt u conform de opzet van Novak eenvoudig een compleet permanent dossier/cliëntdossier aanmaken.

RADAR software is meer dan vijftien jaar dé gesprekspartner van mkb-accountantskantoren voor een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig is afgestemd op de accountancybranche. De verandering in de accountancybranche is de drijfveer van RADAR software om innovatieve, ‘future proof’ en doordachte applicaties te ontwikkelen.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de presentatie.

We spreken u graag 22 september!