RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

RADAR software UBL gevalideerd

RADAR software biedt haar klanten de mogelijkheid om facturen elektronisch te verzenden in UBL-formaat. UBL wordt ondersteund door steeds meer boekhoudprogramma’s en leidt automatisch tot een boekingsvoorstel.

RADAR software voldoet aan de criteria van de ‘UBL Ketentest’. De UBL Ketentest is een programma dat op initiatief van GBNED, samen met Platform E-factureren, wordt uitgevoerd met steun van het Ministerie van Economische Zaken.
De missie van de UBL Ketentest in 2015 en 2016 is ervoor zorgen dat leveranciers van boekhoudpakketten en accountants- en administratiekantoren het voor bedrijven en overheden mogelijk maken om UBL te verzenden en ontvangen. Gemakkelijk, laagdrempelig en kosteloos. De techniek is gereed en via diverse praktijkdemonstraties is aangetoond hoe simpel e-factureren via UBL is.

Door het UBL-formaat te ondersteunen, werkt RADAR software actief mee om de factuurketen van leverancier tot afnemer zoveel mogelijk automatisch te laten plaatsvinden. Handmatig boeken behoort dan tot het verleden.

RADAR software is een gespecialiseerd, onafhankelijk softwarehuis op het gebied van CRM, digitaal dossier, workflow, budgettering, urenregistratie en facturatie voor ieder accountants-, administratie- en belastingadvieskantoor.