RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

Integratie RADAR – eVerbinding nu beschikbaar

Als accountants-, administratie- of belastingadvieskantoor kunt u nu met uw eigen RADAR facturatiepakket voorloper zijn met e-Factureren. Vanuit RADAR Facturatie kunt u nu écht e-Factureren! Elke factuur kan automatisch ingeschoten worden in de boekhouding van uw klant via onze partner eVerbinding.

U kunt vanaf vandaag in RADAR geheel gratis de optie eVerbinding inrichten. U dient hiervoor uiteraard eerst een eVerbinding account aan te maken. Zodra u dit heeft kunt u met Snel Verbinden uw kenmerken van eVerbinding opnemen in RADAR.

Uiteraard voldoet RADAR aan de eisen van UBL 2.1.

De CRM gedachte dat de klant centraal staat is ook bij deze integratie weer van toepassing. U bepaalt bij elke klant of de factuur per post gaat, per mail of via eVerbinding.

RADAR is volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten die u nog beter in staat zullen stellen om “Ken uw klant” centraal te plaatsen. De integratie met verschillende pakketten in de branche en uiteraard de Cloudapplicatie staan dit jaar bij RADAR op het vizier.

RADAR software ontwikkelt al meer dan 15 jaar een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig is afgestemd op de accountancybranche.