RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

De klant is altijd verbaasd over de mogelijkheden van de software

Voor veel RADAR-klanten is Maarten van Heeswijk een bekend gezicht. Maarten doet voor RADAR software o.a. de implementaties. Maarten implementeert RADAR software bij onze klanten en richt deze, in samenwerking met de klant, in.

Sinds april 2009 is hij werkzaam als consultant voor RADAR software. Na zijn studie Sociale Agogiek bleek zijn interesse meer te liggen in de informatie technologie. Dat bleek een goede keuze want Maarten is sinds 1999 succesvol in deze branche.

MaartenMaarten vertelt dat hij zijn voldoening vooral haalt uit het samenbrengen van de vraag van de klant en de mogelijkheden van RADAR software. Ook al kent de klant zijn eigen proces goed, hij weet vaak niet hoe dat geïmplementeerd kan worden in RADAR. “Dat stukje voeg ik toe”, aldus een enthousiaste Maarten.

 

Op de vraag of Maarten nog iets zou willen toevoegen aan dit interview, reageert hij direct. Hij vindt het opvallend dat met name het inzicht in klanten en projecten en de enorme tijdwinst steeds genoemd worden als voordelen van RADAR software. “En niet te vergeten, de klant is altijd verbaasd over de mogelijkheden van de software.”

Consultant RADAR software, Maarten van Heeswijk