RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

Dankzij RADAR is de ISO-certificering een feit

“nu ben ik in een middag klaar en zijn de facturen zelfs verstuurd, een enorme tijdwinst!” “En ook de rapportages worden met één druk op de knop aangemaakt”, laat Wim weten. “Wij werken tevens met RADAR CRM en daar geldt eigenlijk hetzelfde voor, bijvoorbeeld een mailing is in een handomdraai de deur uit”, voegt hij toe.

Gelegen in de mooie historische binnenstad van Leiden staat het statige pand van ViNU Consult. Een projectmanagementbureau dat zich voornamelijk richt op de bereikbaarheid en ruimtelijke ordening veelal in opdracht van de overheid.

VINU

ViNU dat staat voor Van idee Naar Uitvoering viert dit jaar zijn vijfjarig bestaan, een lustrumjaar dat groots gevierd wordt. Zo zal in augustus de ViNU-versie van de Ronde van Vlaanderen plaatsvinden en zal in september een boek ‘Visie op Projectmanagement’ uitkomen.

Sinds 2008 is Wim van Moerkerke werkzaam bij ViNU als office manager en zorgt hij voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Het bedrijf bestond toen uit zeven personen en begon al snel te groeien. Aanvankelijk was alles nog “behapbaar in Excel” maar door de groei naar elf medewerkers, kostte het een week om alle uren in te boeken en om de facturatie te verwerken.

 

“Maar” zegt Wim van Moerkerke gedreven “nu ben ik in een middag klaar en zijn de facturen zelfs verstuurd, een enorme tijdwinst!” “En ook de rapportages worden met één druk op de knop aangemaakt”, laat Wim weten. “Wij werken tevens met RADAR CRM en daar geldt eigenlijk hetzelfde voor, bijvoorbeeld een mailing is in een handomdraai de deur uit”, voegt hij toe.

 

Sinds enige tijd werkt ViNU volgens de ISO-norm. Hier kwamen de rapportages en overzichten heel goed van pas. Afgelopen juni heeft een externe auditer zich positief uitgesproken en ViNU wacht nu op de definitieve certificering . “Dankzij RADAR is de ISO-certificering een feit. Wij kunnen wel stellen ViNU is geRADARisseerd” aldus een enthousiaste Wim.

ViNU Consult, Wim van Moerkerke