RADAR software | dr. Kuyperstraat 14 | 2514 BB | DEN HAAG | 0031 (0) 70 381 57 04 | info@radarsoftware.nl
RADAR

Als ik het een cijfer mag geven tussen 0 – 10, krijgt RADAR een 8

Sinds 2007 werkt Stolp adviseurs en accountants met RADAR CRM en RADAR UREN EN FACTURATIE, voor ons een goede reden om Marga Olsthoorn een aantal vragen te stellen. Stolp is een middelgrote organisatie, gevestigd in Zoeterwoude en Roelofarendsveen. De 50 medewerkers houden zich o.a. bezig met de accountantscontrole, samenstellen jaarrekeningen, fiscale advisering en startersbegeleiding.

“Het bedrijf bestaat al zeventig jaar”, vertelt Marga die zelf verantwoordelijk is voor de interne administratie en zeer betrokken is geweest bij de overstap van Unit4 naar RADAR software. “Belangrijk vinden wij dat wij te maken hebben met een organisatie waar je geen nummer bent, maar waar je gehoord wordt en waar je terecht kan met vragen.”

Marga-Stolp

Verder houdt RADAR alle urenregistratie gegevens intact, ook tijdens en na het factureren, waardoor altijd een historisch inzicht blijft behouden.”

Voordat Stolp overstapte op RADAR CRM beheerde men het relatiebeheer via de Windows verkenner. Over de implementatie van RADAR CRM zegt Marga het volgende: “Om alle gezichten dezelfde kant op te krijgen is niet eenvoudig. Voor alle medewerkers een enorme omschakeling en er was in het begin gewoon weerstand. Mensen willen niet graag veranderen. Maar door het gewoonweg te doen, merk je al snel dat iedereen zijn weg vindt.

En nu na alle jaren kunnen wij het ons niet meer voorstellen dat wij het lastig vonden om over te stappen.

Momenteel hebben wij een aanvraag uitstaan voor maatwerk zodat de software nog meer past binnen onze organisatie. Iedere organisatie heeft zo zijn eigen wensen en het is dan ook plezierig als je dat kan bespreken en daar ook serieus naar geluisterd wordt.” aldus Marga over haar bevindingen met de software van RADAR. Tenslotte staat Stolp zelf ook voor een persoonlijke benadering met sterke relaties met haar cliënten en de op maat gemaakte oplossingen. Tot slot zegt Marga “Wij zijn gewoon heel blij met RADAR en als ik het een cijfer mag geven tussen 0 – 10, krijgt RADAR een 8.”

Marga Olsthoorn, Stolp adviseurs en accountants